Waterontharder Noord-Holland uitkomst gezinnen met jonge kinderen

De waterhardheid in de provincie Noord-Holland is gemiddeld tot vrij hoog

In de provincie Noord-Holland worden qua absolute aantallen de meeste waterontharders aan gezinnen verkocht. De reden, dat bij steeds meer gezinnen met jonge kinderen een waterontharder Noord-Holland wordt geplaatst, heeft alles te maken met de relatieve hardheid van het water. Die is in provincie Noord-Holland namelijk gemiddeld tot vrij hoog.

Een waterontharder Noord-Holland is goed voor mens, milieu en uw portemonnee

Wateluxe Harlingen | Waterontharder Noord-HollandOmdat uit steeds meer representatieve onderzoeken naar voren komt, dat hard water slecht is voor de huid en in het bijzonder de kinderhuid, kiezen steeds meer gezinnen voor een betaalbare waterontharder Noord-Holland van Waterluxe Harlingen. Niet alleen is een waterontharder goed voor het lichaam, maar ook de smaak van het water is vele malen beter. Warme dranken als thee en koffie komen wat smaak betreft veel beter tot hun recht.

Ook levert een waterontharder Noord-Holland een aanzienlijke bijdrage aan ons milieu. U heeft bij zacht water veel minder schoonmaakmiddelen en verzorgingsmiddelen nodig zoals shampoo. Dit zorgt bij sommige middelen voor een besparing tot wel 80% op. Hierdoor wordt ons milieu veel minder belast! Dat is wat u mag noemen een echte win-win situatie.

Niet alleen ons milieu wordt minder belast, maar ook uw portemonnee. Omdat u veel langer met een fles schoonmaakmiddel en/of shampoo doet, neemt het gebruik hier significant af. Een gemiddeld gezin met 2 kinderen bespaart op jaarbasis maar liefst enkele honderden Euro’s. Dan hebben we het nog niet eens over de schade, die door kalkaanslag en ketelsteen als gevolg van hard water, wordt veroorzaakt.

Wij durven te stellen, dat gebruik van een waterontharder Noord-Holland niet alleen goed is voor uw gezondheid en het milieu, maar u zelfs geld oplevert! Een A-merk waterontharder van Waterluxe gaat namelijk 20 tot 25 jaar mee.

Voor meer informatie over een waterontharder Noord-Holland of het maken van een vrijblijvende afspraak bij u thuis belt u telefoonnummer: 06 – 20 302 251