Waterontharder Groningen voor nog geen 50 euro per jaar

Op basis van een economische levensduur van 20 tot 25 jaar

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Afgezet in de tijd heeft u bij Waterluxe Harlingen voor nog geen € 50 per jaar een A-merk waterontharder Groningen. Onze meest verkochte A-merk waterontharder koopt u bij Waterluxe Harlingen al voor € 1.050, – inclusief 21% BTW. Voorwaarde is wel, dat u zelf de waterontharder bij ons komt afhalen. U ontvangt bij Waterluxe Harlingen op elke A-merk waterontharder standaard een garantie van maar liefst 5 jaar. De geschatte economische levensduur van een waterontharder Groningen van Waterluxe Harlingen bedraagt 20 tot 25 jaar.

Waarom kiezen steeds meer gezinnen voor een waterontharder Groningen?

Waterluxe Harlingen | Waterontharder GroningenSteeds meer gezinnen kiezen voor een waterontharder Groningen, omdat een waterontharder aantoonbaar goed is voor uw gezondheid. het milieu en uw portemonnee.

Positieve effecten voor uw gezondheid:

Een waterontharder Groningen zorgt er voor dat het water zacht wordt. Dit heeft een zeer positieve uitwerking voor veel mensen met een gevoelige huid. Zo zijn na het douchen uw haren en huid aanmerkelijk zachter van structuur. Maar vooral mensen met huidproblemen hebben veel baat bij zacht water. Ziekteverschijnselen als een extreem droge huid, eczeem en huidschilvers verdwijnen binnen afzienbare tijd.

Een waterontharder van Waterluxe Harlingen is goed voor het milieu:

Zacht water zorgt voor aanzienlijk minder kalkafzetting. Dit levert een besparing op van 75% op het gebruik van schoonmaakmiddelen. Ook voor de lichamelijk verzorging wordt er veel bespaard. Men kan besparen op het gebruik van shampoo en zeep, omdat in combinatie met zacht water men veel minder hoeft te gebruiken. Hierdoor wordt het milieu veel minder belast.

Een waterontharder Groningen is goed voor uw portemonnee:

Zacht water kent vrijwel geen kalkafzetting. Er zijn dus aanmerkelijk minder schoonmaak- en wasmiddelen nodig. Bovendien gaan warmtewisselaars veel langer mee en gaan leidingen veel langer mee, omdat vrijwel geen kalkafzetting meer plaats vindt. Energieverlies wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Dit zorgt bij een modaal gezin voor een besparing van gemiddeld € 300, – op jaarbasis.

Voor meer informatie over het gebruik van een waterontharder Groningen of het maken van een vrijblijvende afspraak belt u telefoonnummer: 06 – 20 302 251