Waterontharder Friesland voor huiselijk gebruik

Bestel voor de beste prijs kwaliteitverhouding rechtstreeks bij Waterluxe Harlingen

Steeds meer gezinnen in Friesland overwegen om een waterontharder Friesland aan te gaan schaffen. Een waterontharder levert niet alleen een groot aantal kostenbesparingen op, maar is vooral ook goed voor mens en milieu. De positieve effecten van een waterontharder blijken veel groter te zijn, dan tot voor een enkele jaren werd gedacht. Dit komt uit steeds meer langdurige internationale onderzoeken naar voren. Wat uit de onderzoeken naar voren komt is, dat u voor het juiste type waterontharder kiest. Hier zitten namelijk nogal de nodige verschillen in. Wij leggen u dat onderstaand graag aan u uit.

Onze waterontharder Friesland werkt op basis van een harsfilter

Waterluxe Harlingen | Duo 10Er bestaan verschillende methodieken waarop kalk uit het drinkwater gehaald kan worden. Sommige waterontharders werken op basis van elektriciteit en andere waterontharders maken gebruik van magneten. Omdat deze waterontharders niet optimaal werken, hebben wij 10 jaar geleden voor onze waterontharder Friesland bewust gekozen voor een waterontharder die gebruik maakt van een harsfilter. Het principe komt hier op neer, dat het harsfilter de kalk onttrekt uit het water. Met een chique woord wordt dit proces ionenwisseling genoemd. Onze waterontharder Friesland is binnen 10 jaar uitgegroeid tot de meest verkochte op zijn gebied.

Een goede waterontharder levert alleen maar voordelen op

Wanneer u een goede A-merk waterontharder Friesland aanschaft levert dit voor een gezin alleen maar voordelen op. Het enige nadeel dat wij voor u kunnen verzinnen is, dat u een waterontharder moet kopen. Daarna zijn er alleen maar voordelen op te noemen. We zetten er onderstaand enkele voor u op een rijtje:

  • U bent af van kalkaanslag
  • U gaat aanmerkelijk minder schoonmaakmiddelen gebruiken
  • Energierekening neemt verhoudingsgewijs af, omdat verwarmingselementen niet langer met kalkaanslag te maken krijgen
  • Huidklachten verdwijnen en/of nemen significant af
  • De smaak van warme dranken, zoals koffie en thee verbetert
  • Ons milieu wordt door een veel lager verbruik van schoonmaakmiddelen minder belast
  • Voor een gemiddeld gezin levert dit een besparing tot wel € 350 per jaar op

Voor meer informatie over een waterontharder Friesland of het maken van een vrijblijvende afspraak belt u: 06 – 20 302 251