Wat kost een waterontharder?

A-merk waterontharder van Waterluxe koopt u al voor € 1.050, –

Waterluxe Harlingen | Wat kost een waterontharderVolgens velen bestaat een apparaat dat geen nadelen heeft niet. Toch durven wij te stellen, dat een waterontharder van Waterluxe voor elk gezin een apparaat is, dat in meerdere opzichten alleen maar voordelen biedt. Zowel voor uw gezondheid, het milieu en uw portemonnee biedt een waterontharder van Waterluxe Harlingen alleen maar voordelen. Wat kost een waterontharder van Waterluxe Harlingen? Het klinkt haast te mooi voor woorden. Onderstaand vindt u het antwoord op uw vraag en begrijpt u waarom er wekelijks tientallen waterontharders geplaatst worden.

Wat kost een waterontharder van Waterluxe Harlingen?

Wij durven te stellen dat een A-merk waterontharder van Waterluxe vandaag de dag voor elk modaal gezin haalbaar is. Het meest verkochte model is de waterontharder Duo Volume 12 en kost slechts € 1.050,- inclusief 21% BTW, wanneer u deze komt afhalen in ons filiaal. Uitgaande van een economische levensduur van tenminste 20 tot 25 jaar komt dat neer op nog geen 50 Euro per jaar. Wanneer u daar de financiële voordelen in de vorm van een besparing van 300 Euro per jaar tegenover zet bespaart u aantoonbaar kosten.

Wat kost een waterontharder is een verkeerde vraagstelling

De vraag: ‘Wat kost een waterontharder?” moet eigenlijk anders geformuleerd worden. Een betere vraagstelling is: “Wat levert een waterontharder voor een gezin op?’. Het antwoord is gezondheid, een beter milieu en een jaarlijkse besparing die op kan lopen tot wel € 300, -.

Wilt u een gedetailleerd antwoord op de vraag wat kost een waterontharder?

Voor een gedetailleerd antwoord op basis van uw persoonlijke thuissituatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis belt u telefoonnummer: 06 – 20 302 251